Wat zijn de voordelen van latex spuiten?

Denk je eraan om binnenkort je muur te laten verven? Misschien is latex verf laten spuiten dan wel een oplossing voor jou! Het is veel sneller gedaan dan zelf je muren schilderen en waarschijnlijk is het ook mooier. De muren zijn namelijk veel mooier afgewerkt zonder strepen of banen. Lees verder voor de andere voordelen van latex verf laten spuiten!

Wat kun je allemaal met latex verf spuiten?

Latex verf kan op veel verschillende ondergronden gespoten worden. Hieronder valt stucwerk, gipsplaten, stenen, spachtelputz of behang. Het is het mooiste om latex te laten spuiten over nieuw en glad stucwerk. Bij spuiten blijft er geen structuur achter waardoor het eindresultaat super strak en glad zal worden.

Prijzen latex spuiten

De prijzen variëren van €6 per m2 tot aan €14 per m2. Dit komt doordat je uit verschillende soorten kwaliteit verf kunt kiezen. Moet een kleur gemengd worden? In dit geval komt er vaak ook nog een kleine toeslag van €1 per m2 bij. Hiernaast kun je ook nog de latex verf afwerken met een coating. Denk hierbij aan een waterdichte coating die gespoten kan worden over de keukenwand.

Voordelen van latex spuiten

  • Geen last van strepen of banen.

Er wordt gebruik gemaakt van een professioneel verfspuitsysteem waardoor je een streeploos en baanloos resultaat krijgt. De kleur zit dan dus strak op je muur!

  • Het is snel klaar:

Wanneer alles is afgeplakt, is het spuit van de verf erg snel gebeurd. Vaak is het zo dat je zelf dagen lang bezig bent met het schilderen van je huis. Door je muren met latex verf te laten spuiten kan dit al binnen één dag gedaan worden.

  • Het is voordelig:

Het inhuren van een latexspuiter is zowel efficiënt als voordelig. Zo heb je snel en voor een goede prijs je muren en plafonds weer geverfd! Er zit natuurlijk wel een verschil in de de prijs en kwaliteit van de verf, maar hier heb je verder wel controle over.

 

Waarom kiest u voor ons?

Kwaliteit100%
100%
Betrouwbaarheid100%
100%
Ervaring100%
100%
Garantie100%
100%
Menu