Zo maken we een aanbouw aan jouw huis

Wil je meer ruimte in huis? Denk dan aan het laten bouwen van een aanbouw! In dit artikel lees je meer over waar je op moet letten bij een aanbouw, hoe lang het duurt en de kosten. Zo kun je alvast verder denken over wat je wilt en een bedrijf inschakelen.

Waar moet je op letten bij een aanbouw?

Er zijn verschillende dingen waar je op moet letten bij het plaatsen van een aanbouw. Dit zijn vooral dingen waar je van te voren over na moet denken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de grootte van de aanbouw. Is er ook een fundering nodig? Hoe zit het met vergunningen? Wat is mijn budget? Hoe wil ik dat de aanbouw eruit gaat zien? En moet het dezelfde stijle zijn als de rest van de woning?

Hoe lang duurt het om een aanbouw te plaatsen?

Hoe lang duur het laten zetten van een aanbouw eigenlijk? Dit verschilt per aanbouw. Wil je een grotere aanbouw, dan kost dit natuurlijk ook wat meer tijd. Daarnaast hangt het er ook vanaf wat je wensen zijn. Ook ligt het eraan of je voor een op maat gemaakt aanbouw kiest die ter plekke gebouwd wordt, of een prefab. Kies je voor een prefab? In dit geval zal de aanbouw al na een paar dagen klaar zijn. Als de aanbouw ter plekke gebouwd wordt, kost dit veel langer. Er wordt vaak meer duidelijk over de geschatte tijd bij het aanvragen van een offerte.

Hoeveel kost een aanbouw?

De kosten van een aanbouw verschillen net zoals de duur van het zetten van een aanbouw. Als je een grote aanbouw wilt, dan kost dit meer geld. Een prefab is vaak goedkoper dan een aanbouw die op locatie gebouwd wordt. Als u meer wilt weten over de specifieke kosten van een aanbouw, informeer dan ons dan via het contactformulier. Zij kunnen je meer vertellen over hoeveel kosten zij rekenen voor je specifieke wensen.

Waarom kiest u voor ons?

Kwaliteit100%
100%
Betrouwbaarheid100%
100%
Ervaring100%
100%
Garantie100%
100%
Menu